Logset Hybridskördaren valdes till årets skogsmaskin


2019-08-06

Nya medelstora hybridskördarmodellen Logset 8H GTE Hybrid, lanserad av Logset våren 2019.
Bild: Logset

Nya medelstora hybridskördarmodellen Logset 8H GTE Hybrid, lanserad av Logset våren 2019.Logsets hybridskördare valdes till Årets Skogsmaskin under Libramont-mässan i somras.
Bild: Logset
Logsets hybridskördare valdes till Årets Skogsmaskin under Libramont-mässan i somras.

Nya medelstora hybridskördarmodellen Logset 8H GTE Hybrid, lanserad av Logset våren 2019, fick ett välförtjänat erkännande under Libramont-mässan som arrangerades i juli 2019 på gränsen mellan Frankrike och Beligen. Logsets hybridskördare valdes till Årets Skogsmaskin av en vid kommitté samt den franskspråkiga ledande tidningen inom skogsmaskinsindustrin Bois International.


Som grunder för valet nämndes innovativitet och miljövänlighet speciellt då det kommer till koldioxidutsläpp och energieffektivitet. Priset togs emot av Area Sales Manager Marc Mimeau och styrelseordförande Tapio Nikkanen.

I sitt tack tal sade Tapio Nikkanen: 
 – För några år sedan valde vi till bolagets strategiska hörnsten att vi ska vara nummer ett inom skogsmaskinernas miljövänlighet och energieffektivitet. Vi har målmedvetet arbetat med nya lösningar och lanserat redan en till hybridskördare. Årets Skogsmaskin-priset är ett fint tack till hela bolaget och motiverar oss att fortsätta utveckla produkter som är i enlighet med vår strategi.Källa: Logset

Skriv ut

Mest lästa

Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se