Ny och modern webbutik för sågverk och skogsprodukter


2021-04-23

Bild: Bamseprodukter

Bild: Bamseprodukter

– Den nya webbplattformen bamseprodukter.se är ett naturligt steg i den digitala satsningen. Med cirka 30 års erfarenhet av att tillverka småskaliga sågverk så vill vi också visa våra produkter på ett lika bra sätt som dem förtjänar, vi kommer att fortsätta att vara i framkant och vidareutveckla sidan framöver säger Joakim Marklund som är marknadsansvarig.

Hela denna text är en annons.

Specialister på småskaliga sågverk

Idag har vi ett mycket stort utbud av småskaliga sågverk där vi har både kedjesågverk och bandsågverk i form av tre märken. Och det är därför viktigt att kunna visa sågverken på en bra och användarvänlig plattform. Erbjudandet är allt från enklare sågverk för den enskilda skogsägaren som ska producera virke för ett eget husbehov till den mer industriella användaren som söker en stor utrustning med hög kapacitet och avancerade tillbehör för stockhantering.


Stort sortiment av skogsprodukter och små skogsmaskiner
På den nya webbplattformen har ett stort fokus legat på att förbättra nätbutiken och betallösningarna. Ett samarbete har inletts med en av Sveriges största leverantörer när det gäller säkra kortbetalningar och i den nya webbutiken erbjuds nu även swish och kortbetalning som ett alternativ till fakturaköp.

Den nya e-handeln bamseprodukter.se erbjuder produkter inom skogsbruk och träförädling som små skogsmaskiner, sågverk, skärverktyg som sågkedjor och bandsågblad till reservdelar och tillbehör. Sortimentet är stort och idag är det cirka 2000 produkter. Vi vill vara en komplett leverantör till skogsägaren och vara med ifrån trädfällningen till det förädlade virket ligger sågat avslutar Joakim Marklund.


Källa: Bamseprodukter

Skriv ut

Mest lästaDasaUnica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se