11 nominerade bidrag till SkogsElmia Innovation Award


2019-05-09

Bild: Elmia

Juryn har nominerat 11 innovationer som har chans att vinna årets SkogsElmia Innovation Award. Priset delas ut i guld och silver. Vilka bidrag som premieras och med vilken valör avslöjas torsdagen den 6 juni i Event Tent på SkogsElmia.

SkogsElmia Innovation Award är ett nytt pris för året. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram ny och innovativ teknik inom skogsbruket. De produkter som får utmärkelsen anses vara så intressanta att de bidrar till att utveckla skogsbruket.

Juryn består av branschexperter. De har bedömt innovationerna efter kriterierna nyhetsvärde, miljöpåverkan, arbetsmiljö, slutproduktens kvalitet och ekonomi eller produktivitet.


Guld eller silver
För att juryn ska tilldela en produkt SkogsElmia Innovation AwardGuld krävs att den både är ny på marknaden och att tekniken är principiellt ny. Det ska vara en innovation som bidrar till att utveckla svenskt skogsbruk.

En produkt som tilldelas SkogsElmia Innovation Award Silver har juryn bedömt som en intressant nyhet. Att få silver innebär att produkten sticker ut bland de nominerade bidragen och har placerat sig bland de bästa när de olika kriterierna vägs samman. 


Klicka här för att läsa om de 11 nominerade bidragen.Källa: Elmia


Skriv ut

Mest lästaMiTTiA

Tommen gramUnica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se