Ägarskifte i Skogstekniska Utbildnings AB i Alfta


2020-02-13

Joakim Söderberg, Utbildningsledare Alfta Skogstekniska AB, Lasse Larsson, grundare till utbildningsföretaget Skogstekniska.
Bild: Skogstekniska
Joakim Söderberg, Utbildningsledare Alfta Skogstekniska AB, Lasse Larsson, grundare till utbildningsföretaget Skogstekniska.

Efter 28 år vid rodret säljer nu grundaren Lasse Larsson utbildningsföretaget Skogstekniska. Lasse var tidigare chef på ÖSA-skolan/FMG Training Center och köpte upp utbildningsenheten år 1991 under namnet Skogstekniska. Genom åren utvecklades företaget från att arbeta med maskinutbildningar till att bli ledande inom uppdragsutbildning mot skogsbruket, både nationellt och internationellt.

– Det är med visst vemod jag säljer Skogstekniska, men det har varit en fin lång resa tillsammans med personalen som gett mycket glädje och tillfredsställelse samt många fina samarbeten med alla kunder genom åren. Kompetensutvecklingen är ju en av skogsbrukets viktigaste frågor - nu och i framtiden, säger Lasse som kommer vara fortsatt verksam i tåg-, hyvleri- och fastighetsbranschen samt skogsförvaltning.

Utbildningsledare Joakim Söderberg tar över verksamheten och kommer att driva företaget vidare i nuvarande form med befintlig personal och tillhörande resurser.

– Jag och personalen är glada och stolta över att få förtroendet att driva Skogstekniska vidare. Vår ambition är att bibehålla den höga kvaliteten på utbildningarna och att fortsatt vara en stark partner gällande skogliga utbildningar, säger Joakim Söderberg.

Nuvarande kunder och nya kunder hälsas välkommen att fortsatt anlita Skogstekniska Utbildnings AB för alla former av skogliga utbildningar.



Källa: Skogstekniska

Tipsa en vn Skriv ut





Mest lästa











Tole Verktyg

Baxi

Bamseprodukter

bamseprodukter-skyddaklader

Markusson








Industrinät

Skogshubben

Interagro Side

mekwood

Tatec

bengtssons
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se