Nu öppnar Ponsse AB i de nya lokalerna i Värnamo


2020-06-24

Ponsse AB i Värnamo.
Bild: Ponsse
Ponsse AB i Värnamo.

Inne i den nya lokalerna.
Bild: Ponsse
Inne i den nya lokalerna.

Ponsse AB öppnar i de mer ändamålsenliga lokalerna 22 Juni och utökar lokalytan från 250 till 1200 kvadratmeter.
– Vi ser ett ökat servicebehov från våra kunder i området och vill förbättra möjligheterna till service i denna satsning, berättar Urban Folkesson, eftermarknadschef på Ponsse AB.

Den 19 Maj 2018 slog Ponsse AB upp portarna i Värnamo. Detta var den femte av Ponsse´s sex egna anläggningar i Sverige. Denna etablering har tagits väl emot och nu känner Ponsse sig redo för nästa steg och gör därför denna storsatsning i Värnamo genom att flytta till en större och mer ändamålsenlig lokal. Denna anläggning blir lättillgänglig på Runemovägen 1A.  

– Vi flyttar inte så långt då den nya anläggningen är utmed samma gata, vi går från en lokal på 250 kvadratmeter till 1200 kvadratmeter. Här har vi specialanpassat verkstaden med bland annat 6,3 tons travers för tunga jobb,  servicestation för AC med mera. Servicecentret kommer att inkludera en utökad yta för lagerhantering för både förbrukningsartiklar och reservdelar anpassat efter områdets behov  Även tvättmöjligheter kommer att erbjudas kunden i anslutning till nya servicecentret, säger Urban Folkesson.

Urban berättar också att Linda Öhman, som är platschef i Värnamo, kommer att ta hand om regionens kunder på plats samt ansvara för de fälttekniker som utgår ifrån Värnamo.

– Anpassningen av lokalerna har genomförts smidigt i samarbete med fastighetsägaren Nyfosa fastigheter AB, Skanska och Värnamo Kommun. Samtliga samarbetspartners har varit hjälpsamma och lyssnat till våra behov och önskemål. Vi har skapat ett fullutrustat och toppmodernt servicecenter och kommer att med denna utökning kunna hålla en bättre och större reservdelshållning samt utöka med mer personal, säger, säger Urban Folkesson.
Maskinpopulationen och Ponsse´s marknadsandelar har ökat och vi har en stark tro på att Ponsse kommer utvecklas och växa som leverantör till entreprenörer i branschen.Källa: Ponsse


Skriv ut

Mest lästa

Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se