Ponsse AB öppnar ny anläggning i Sandviken – bjuder in till invigningfest


2019-04-25

Den 17 maj inviger Ponsse AB sin sjätte egna anläggning i Sverige.
– Vi slår då upp portarna för vår nya fullserviceverkstad i Sandviken. I takt med att Ponsse växer, ökar behovet av service vilket vi hoppas kunna tillgodose ännu bättre nu. Detta är ett steg i vår strategi och vårt mål att lyckas tillsammans med våra kunder, säger eftermarknadschef Urban Folkesson.

Ponsse AB växer så det knakar. Det ökar behovet av service, vilket man hoppas kunna tillgodose ännu bättre nu när den nya anläggning tas i bruk. För drygt ett år sen öppnade Ponsse en anläggning i Värnamo, vilket är företagest sydligaste anläggning. I år öppnas ytterligare en serviceverkstad, den sjätte i ordningen, på Blixtvägen 15 i Sandviken. Personalstyrkan där kommer att utgöras av platschef Peter Gästgivars samt de nya serviceteknikerna Jonas Andersson, Anders Skog och Fredrik Jonsson, som kommer att utgå från Sandviken och Leksand med egna servicebussar.


Under invigningen den 17 maj hälsar Ponsse AB alla välkomna förbi att kika på den nya verkstaden samt ta del av öppningserbjudanden. Mellan klockan 15-19 kommer det bjudas på BBQ, tårta, kaffe och dricka, och representanter från såväl Ponsse i Sverige och Finland kommer att finnas på plats.

– Anledningen till att vi öppnar ytterligare en serviceverkstad i egen regi är att vi vill kunna erbjuda våra kunder mervärde som matchar kundbehovet lokalt, berättar eftermarknadschef Urban Folkesson.
– Vi lägger stor vikt vid att kunna leverera de tjänster som våra kunder önskar och behöver i sitt dagliga arbete så som att tillhandahålla förbrukningsmateriel, hög tillgänglighet på reservdelar, service och underhåll som håller hög kvalitet och är effektiv. När nöden kräver även reparationshjälp med rätt verktyg och kunskap samt vara behjälpliga med uppdatering av hårdvara och mjukvara, information och support samt utbildning. Ledande service - det är ett av våra mål!



Källa: Ponsse

Tipsa en vn Skriv ut





Mest lästa











Tole Verktyg

Baxi

Bamseprodukter

bamseprodukter-skyddaklader

Markusson








Industrinät

Skogshubben

Interagro Side

mekwood

Tatec

bengtssons
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se