Södra välkomnar 250 sommarjobbare till Södra


2019-01-28

Bild: Max Ganholt

För alla över 18 år finns det 250 sommarjobb att söka hos Södra 2019. Varje år erbjuds sommarjobb runtom i hela Södras verksamhet på både massabruken, sågverken och i skogen.
– Sommarjobbarna är en ovärderlig resurs för oss på många sätt., säger Christer Thörn, HR-direktör i Södra.

Södras sommarjobb för 2019 har börjat annonseras ut på hemsidan och fler kommer läggas ut inom kort. Arbetsuppgifterna sträcker sig över en rad olika områden inom exempelvis produktions-, underhålls-, logistik-, marknads- och utvecklingsarbete samt laboratorieverksamhet, miljö, energi och skoglig verksamhet.

– Vi erbjuder många spännande arbeten i en modern miljö och när vi träffar ungdomarna och får glädjen att ta del av deras personligheter och olika kompetenser så blir vi utmanade som företag. Detta utvecklar oss på flera sätt att bli ännu bättre. Vi ser fram emot många ansökningar och att välkomna alla när säsongen kommer, säger Christer Thörn.

Sommarjobben finns på orter som exempelvis Värö, Mönsterås och Mörrum. Dessa orter är även de som erbjuder flest platser med ungefär 50–70 sommarjobb var. Utöver dessa platser finns sommarjobb även på Södras sågverk och i skogen runt om i Götaland.

– Sommarjobb är ett utmärkt sätt för oss att visa upp vårt företag, vad vi står för och våra produkter. Det ger oss samtidigt möjligheten att knyta kontakter med framtida medarbetare som kommer vara en viktig del i omställningen för ett biobaserat samhälle. Vi har tuffa hållbarhetsmål som vi är stolta över och jobbar med en förnybar råvara som blir till miljövänliga produkter över hela världen. Södra växer och våra sommarjobbare är en utmärkt rekryteringsbas till framtidens jobb, säger Christer Thörn.
Källa: Södra

Skriv ut

Mest lästa
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se