STIHL TIMBERSPORTS European Trophy och världsmästerskap


2020-11-06

Bild från tidigare mästerskap.
Bild: STIHL
Bild från tidigare mästerskap.

TIMBERSPORTS kan idag bekräfta att årets European Trophy och individuella VM ställs in. Detta på grund av den globalt ökade smittspridningen av covid-19. De tyska restriktionerna har gjort det omöjligt att hålla tävlingarna. Planen var att arrangera tävlingarna i tyska München och då låta Europas och världens bästa atleter inom TIMBERSPORTS avsluta säsongen med dessa två flaggskeppstävlingar.

European Trophy var planerat till söndagen den 8 november och Bavaria Film Studios i tyska München. Det var där som den framgångsrika tävlingen Four Nations Cup arrangerades tidigare i år, under anpassade former och utan publik. European Trophy var tänkt att fungera som kvalificeringstävling för nästa års World Trophy. Information om nya kvalifikationsdetaljer kommer längre fram.

Det individuella världsmästerskapet var planerat att ersätta det VM som ursprungligen skulle ägt rum i Partille Arena utanför Göteborg. Planen var att i stället arrangera individuella världs-mästerskapet söndagen den 29 november och då på samma plats som European Trophy i München.

Beslutet att ställa in de båda tävlingarna har tagits med hänsyn till hälsa och säkerhet för alla atleter, partners och anställda.


Källa: STIHL Timbersports


Skriv ut

Mest lästa

Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se