Swedish Forestry Expo 2021:

Stort intresse för den nya mässan för storskaligt skogsbruk


2019-06-03

För fem månader sedan kom nyheten om att MaskinLeverantörerna lanserade den helt nya mässan Swedish Forestry Expo och intresset har varit stort. Över 70 procent av mässans totala yta är redan bokad för mässan som går den 3-5 juni 2021.

Redan fem månader efter lanseringen och med två år kvar till mässan är nu större delen av Solvallas innerplan uppbokad. Utställarna är företag med produkter riktade mot det storskaliga skogsbruket.

Mässan kommer att vara en internationell mötesplats med maskinerna i fokus och intresset har varit stort från såväl svenska som utländska företag.

Gabriel Börjesson, mässansvarig för den nya mässan, är inte förvånad över det stora intresset som mött dem från dag ett efter lanseringen.

– Vi vet att både besökare och utställare efterfrågat just denna typ av nischad mötesplats, säger han.
– Då besökaren ofta har begränsat med tid vill man ha ett effektivare besök där alla utställare har relevanta produkter. Detta samt fokus utifrån ett besökarperspektiv var utgångspunkten när man valde att skapa Swedish Forestry Expo 2021. Detta har bevisligen varit helt rätt!

Enligt Björn Bäckström, VD MaskinLeverantörerna, har även platsen Solvalla, bidragit till det stora intresset:
– Vi har fått många positiva kommentarer om att mässan är så centralt belägen, det är lätt att ta sig hit oavsett om besökarna kommer från Sverige eller från något annat land. För att underlätta ytterligare för mässbesökarna har vi även valt att anordna fria bussturer till och från mässan från olika samlingsplatser i Stockholm. Det finns även tusentals fria parkeringsplatser runt om Solvalla och självklart är det fri entré till mässan. Allt för att göra mässbesöket så smidigt och lyckat som möjligt!


Fakta: Swedish Forestry Expo 2021
Tid: 3–5 juni 2021
Plats: Solvalla, Stockholm
Utställare: Företag som har produkter för det professionella storskaliga skogsbruket
Arrangör: MaskinLeverantörerna
Övrigt: Fri entré och fri parkering


Vill du ha mer information om Swedish Forestry Expo 2021? Klicka här!

Klicka här för att se klara utställare!
Källa: Maskinleverantörerna

Skriv ut

Mest lästaTommen gramUnica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se