Terri rekryterar meriterad försäljnings- och marknadschef


2021-09-16

Arne Isaksson går in i rollen som försäljnings- och marknadschef på Terri.
Bild: Robin Pagmar
Arne Isaksson går in i rollen som försäljnings- och marknadschef på Terri.

Skogsmaskinstillverkaren Terri fortsätter att satsa offensivt. I augusti anställdes Arne Isaksson som ny försäljnings- och marknadschef, ett väletablerat och meriterat namn som ska ta företaget ut i världen.
– Terri ska bli en ledande auktoritet vad gäller smidiga, professionella maskiner för en skonsam gallring, säger han.

Arne Isaksson har ett cv som till stor del består av tjänster inom eller kopplade till skogsbranschen. Han kommer senast från en motsvarande tjänst på Rottne och tar nu sig an uppdraget att få Terri att växa – såväl inom som utanför Sveriges gränser.

– Jag ser jättestora möjligheter. Terri har en kundgrupp som jag verkligen trivs med och jag känner att hela organisationen satsar på det här med själ och hjärta. Det finns ett driv och ett stort fokus på produktutveckling och tillväxt som tilltalar mig, säger Arne Isaksson.

Arne har en lång erfarenhet inom tillverkande industri och haft roller inom försäljning, produktutveckling och eftermarknad. Själv beskriver Arne Isaksson sig som en människa som trivs i skog och mark. I sin nya roll på Terri kommer en del av arbetet att innefatta satsningen på export.
– I Sverige har vi extremt mycket skog och det har alltid varit en viktig industri. Vi är ett föregångsland och det ska bli spännande att ta vår kultur vidare ut i världen, säger han.

Att ta Terris maskiner på export är en av målsättningarna. En annan är att göra de röda maskinerna till ledande inom sitt område.
– Jag vill att Terri ska bli en ledande auktoritet vad gäller smidiga, professionella maskiner för en skonsam gallring, säger Arne.


Vad ser du fram emot mest i din nya roll?

– Jag brinner för kundmöten och längtar efter att komma ut och träffa folk. Dessutom ska det bli otroligt kul att, tillsammans med såväl medarbetare som kunder, vidare­utveckla tekniken i maskinen.
– Jag ser också fram emot att visa upp Terris produkter och att träffa kunder och branschkollegor på Swedish Forestry Expo på Solvalla nästa år.


Källa: Terri


Tipsa en vn Skriv ut





Mest lästa











Tole Verktyg

Baxi

Bamseprodukter

bamseprodukter-skyddaklader

Markusson








Industrinät

Skogshubben

Interagro Side

mekwood

Tatec

bengtssons
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se