TIMBERSPORTS Sverige ställer in samtliga aktiviteter tills vidare


2020-11-13

Bild från STIHLM TIMBERSPORT VM i Prag 2019.
Bild: STIHL TIMBERSPORTS
Bild från STIHLM TIMBERSPORT VM i Prag 2019.

Idag meddelar TIMBERSPORTS Sverige att alla interna och externa aktiviteter ställs in tills vidare. Beslutet gäller hela Sverige och baseras på den senaste tidens utveckling av coronaviruset samt de nya lokala restriktionerna som införts i Dalarna och stora delar av Sverige.

TIMBERSPORTS har beslutat att ställa in samtliga arrangemang från och med idag den 13 november och tills vidare. Det inkluderar tävlingar, träningsläger, uppvisningar och andra typer av arrangemang. Beslutet baseras på den senaste tidens utveckling av coronaviruset.

– På grund av den senaste tidens utveckling av coronaviruset väljer vi nu att pausa alla aktiviteter – och som alltid prioritera hälsan hos våra atleter, publik och alla inblandade. Vi behöver alla ta ansvar för att stoppa smittspridningen och följa de råd och rekommendationer som tagits fram nationellt och lokalt, säger Emma Birgersson, kommunikationsansvarig på TIMBERSPORTS Norden. 

Beslutet påverkarnärmast ett fortsättningsläger som skulle arrangeras på träningsanläggningen i Orsa den 20-22 november samt en uppsamlingstävling helgen därpå, för både nybörjare och det svenska landslaget.

TIMBERSPORTS Sverige har tidigare i år pausat aktiviteter till följd av Covid-19 och återupptog säsongen i augusti. Det är i dagsläget inte bestämt när de svenska TIMBERSPORTS aktiviteterna kan komma att återupptas igen. TIMBERSPORTS följer löpande smittspridningen, myndigheternas restriktioner och råd, och fattar beslut utifrån denna utveckling.Källa: STIHL
 


Skriv ut

Mest lästa

Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se