Ponsse AB storsatsar i nytt servicecenter i Värnamo


2019-12-13

Bild: Ponsse

Ponsse AB flyttar till mer ändamålsenliga lokaler i Värnamo och utökar lokalytan från 250 till 1200 kvadratmeter.
– Vi ser ett ökat servicebehov från våra kunder i området och vill förbättra möjligheterna till service i denna satsning, berättar Urban Folkesson, eftermarknadschef på Ponsse AB.

Den 19 Maj 2018 slog Ponsse AB upp portarna i Värnamo. Detta var den femte egna anläggningen i Sverige. Denna etablering har tagits väl emot och nu känner Ponsse sig redo för nästa steg och gör därför en storsatsning i Värnamo genom att flytta till en större och mer ändamålsenlig lokal. Denna anläggning blir lättillgänglig på Runemovägen 1A.

– Vi flyttar inte så långt då den nya anläggningen är utmed samma gata, vi går från en lokal på 250 kvadratmeter till 1200 kvadratmeter. Där kommer vi att specialanpassa verkstaden med bland annat 6,3 tons travers för tunga jobb, servicestation för AC med mera. Servicecentret kommer att inkludera en utökad yta för lagerhantering för både förbrukningsartiklar och reservdelar anpassat efter områdets behov Även tvättmöjligheter kommer att erbjudas kunden i anslutning till nya servicecentret, säger Urban Folkesson.

Urban berättar också att Linda Öhman, som är platschef i Värnamo, kommer att ta hand om regionens kunder på plats samt ansvara för de fälttekniker som utgår ifrån Värnamo.

– Nu startar anpassningen av lokaler i ett stort ombyggnadsprojekt som vi gör tillsammans med fastighetsägaren Nyfosa fastigheter AB. Nyfosa har varit lyhörda och lyssnat till våra behov och önskemål. Vi kommer gemensamt skapa bästa möjlighet i nya servicecentret som passar vår verksamhet på alla sätt och vis, tillägger Urban Folkesson.

Inflyttning i våra nya lokaler kommer att ske i etapper under våren och Ponsse återkommer med mera information om när vi slår upp portarna.

– Fram till dess är ni välkomna till vår befintliga lokal på Runemovägen 1C i Värnamo, hälsar Urban Folkesson och Linda Öhman med personal.Källa: Ponsse

Skriv ut

Mest lästaDasaUnica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se