Professionella bandsågverk från Trak-Met – nu även i Sverige


2019-04-10

Bandsågverk från Trak-Met.
Bild: JM:s Plåt & Mek AB/Bamsesågen
Bandsågverk från Trak-Met.

Företaget bakom Bamsesågen och Lumberline utökar sitt utbud av sågverk på den svenska marknaden. De sker genom att marknadsföra professionella bandsågverk från Trak-Met. Därför tar JM:s Plåt & Mek AB med sig ett bandsågverk från Trak-Met till årets MaskinExpo, som genomförs på STOXA den 23–25 maj,

– Det är mycket glädjande nyheter att vi skrivit ett avtal med Trak-Met, som är en erkänd tillverkare av premiumsågverk, säger Joakim Marklund, marknadsansvarig på JM:s Plåt & Mek AB/Bamsesågen.
– Vi har under en lägre tid jobbat för att komplettera vårt utbud av småskaliga sågverk. Trak-Met står verkligen för kvalitet och stabilitet, precis som våra befintliga sågverk Bamsesågen och Lumberline.

De större modellerna av sågutrustningar från Trak-Met passar professionella användare som vill kunna livnära sig på sin träförädling. Joakim Marklund är övertygad om att det kommer att väcka stor uppmärksamhet på landets kommande mässor då företaget visar ett sågverk från Trak-Met. Det ger publiken möjlighet att uppleva sågverkets tilltalande design och stabila konstruktion samt relatera detta till sågverkets prestanda och produktivitet. 

Bandsågverket från Trak-Met erbjuds stationärt och mobilt, i olika storlekar och med el- eller bensindrift. Det finns även ett stort utbud av tillbehör för att anpassa sågverket till kundens behov, däribland barkfräs, hydrauliska verktyg, elektrisk spånlåda, förlängning, hydrauliskt stockbord med frammatning och automatisk bandslip.

– När det gäller funktion, kvalitet och kapacitet så är bandsågverket av högsta premiumklass, berättar Joakim Marklund.
– Trak-Met är idag en stor tillverkare. De byggde sitt första sågverk i slutet av 1990-talet och företaget har totalt tillverkat cirka 13 000 maskiner. Både helhet och detaljer håller högsta klass och bland ingående komponenter finns kända varumärken, däribland Schneider och Siemens.Källa: MaskinExpo


Skriv ut

Mest lästaMiTTiA

Tommen gramUnica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se