Joakim Franzén stärker satsning på lantbruk i Östergötland – "Jag är född inom branschen"


2020-02-11

Joakim Franzén, Söderberg & Haak Linköping.
Bild: Söderberg & Haak
Joakim Franzén, Söderberg & Haak Linköping.

Söderberg & Haak Linköping satsar stort på försäljningen inom sitt distrikt. Joakim Franzén, med bred erfarenhet inom branschen, är ett välbekant ansikte för många lantbrukare inom distriktet.

När Joakim Franzén, 32 år, axlar rollen som lantbrukssäljare får Söderberg & Haak Linköping en ung och samtidigt erfaren person till säljteamet i Östergötland. Joakim, som har arbetat i företaget under ett antal år, känner verksamheten väl och har gedigen egen kunskap.

– Det ska bli roligt att arbeta med lantbruksförsäljning och fortsätta kontakten med befintliga kunder samtidigt som jag ser fram emot att skapa kontakt med nya. Vi har ett spännande lantbrukssortiment som passar både stor som liten gård.

Mellan åren 2016 till mitten av 2019, arbetade Joakim på företagets reservdelssida, vilket har gett honom stor varumärkeskännedom.

– Jag är född inom branschen, säger Joakim med ett leende.
– Min familj har, under två generationer, sålt lantbruksmaskiner. Söderberg & Haak har välkända varumärken och visar, med min anställning, att vi fortsätter att satsa inom vår region.



Källa: Söderberg & Haak