Skovteknik DK är ny försäljnings- och servicepartner för John Deeres danska skogsmaskinskunder


2020-10-08


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20201028171403-8b2fafc/www/se/include/print_article_content.php on line 297
John Deere Forestry stärker kontinuerligt sin distributionskanal i världsklass genom ett professionellt och kundorienterat återförsäljarnätverk, som i nära samarbete med John Deere främjar en dominerande position för John Deeres produkter på marknaden. John Deere Forestry är nu stolta att kunna välkomna Skovteknik DK som auktoriserad återförsäljare i Danmark.

Företaget Skovteknik DK, med säte i Frederikshavn, Danmark, har varit försäljnings- och tjänsteleverantör för svenska John Deere Forestry AB sedan 2002. Skovteknik DK blir nu en oberoende återförsäljare för John Deeres skogsmaskiner i Danmark.

Skovteknik DK har kundservice, reservdels- och maskinserviceanläggningar i Fredrikshavn, Vinderup och Randers. Dessutom har Skovteknik DK en tjänsteleverantör i Sorö. – Våra kundtjänstanläggningar är väl positionerade för att serva våra danska kunder. Och vår professionella och erfarna personal har servat John Deeres skogsmaskinskunder i nästan 20 år. Detta skapar förutsättningar för en stark marknadsandel i Danmark, förklarar Skovteknik DKs VD och ägare, Claus Kammer.

– Skovteknik DK har ett mycket bra rykte för beprövade, högkvalitativa reservdelar och servicesupport för sina skogsmaskinskunder. Utnämningen av Skovteknik till auktoriserade återförsäljare i Danmark är en del av vår tillväxtstrategi, avslutar Pekka Leppänen, chef för Försäljning och återförsäljarutveckling på John Deere Forestry Oy.Källa: John Deere