Det som inte finns, kan inte gå sönder...

Dasa Wireless 1 – världens första trådlösa system för avancerad aptering


2021-11-16

Bild: Dasa

Världen är fortfarande full av sladdar, kablar och trådar. Det har dock inte hindrat Dasa från att röras i en trådlös riktning. Bara det faktum att det inte existerar någon kabel eliminerar risken för att den ska trassla in sig eller gå sönder. Dasa Wireless 1 är ett avgörande steg mot ett skogsbruk utan kablar.

Det är med stolthet vi nu kan presentera världens första trådlösa system för avancerad aptering. Inget krångel – du behöver aldrig mer tänka på trasiga datakablar, vilket innebär ökad drifttid.


Trådlös kommunikation
Grenar och ständiga rörelser kommer inte att vara något problem, eftersom en trådlös enhet är monterad i aggregatet. När kablarna ersätts av en snabb, pålitlig och trådlös uppkoppling, blir kommunikationen mellan operatören och skördaraggregatet inte påverkad av den omgivande miljön.


Fullständig frihet
Detta ger dig full frihet att flytta kranen eller bommen och rotera aggregatet helt utan att riskera kommunikationsavbrott. Dasa Wireless 1 är flexibel – och framtagen för att passa alla typer av bärarmaskiner. Montering och byte av aggregat går också snabbare och smidigare.

– Dasa Wireless 1 är en innovation som svarar upp mot det moderna skogsbrukets utmaningar. Den är en av flera produkter vi har tagit fram som kan användas i ett uppkopplat system för att effektivisera och förenkla arbetet för människor och företag inom branschen. Precis som företaget Dasa som helhet finns Dasa Wireless 1 här för att göra skogsindustrin uppkopplad och tillföra ökad drifttid, frihet och flexibilitet, säger Anders Lidberg, försäljnings- och marknadschef på Dasa.


Källa: Dasa

Skriv ut

Mest lästaDasaUnica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se