KOPPOM MASKIN LANSERAR PROFFSGRIPAR TILL FÖRMÅNLIGA PRISER


2023-06-26

Bild:Koppom Maskin

Bild:Koppom Maskin

I September 2023 påbörjas lanseringen av Koppom Maskins nya gripmärke XL Grapple. Sammanlagt kommer en serie med åtta gripvarianter ut på marknaden under hösten 2023 och början av 2024.

PRISVÄRDA GRIPAR MED MINDRE AKTÖRER I ÅTANKE Tillsammans med XL Traction och KM Parts blir XL Grapple den tredje i raden av egna varumärken från Koppom Maskin. Målet med det nya varumärket är att kunna erbjuda skogsentreprenören gripar av hög kvalitet till så låga priser som möjligt. Gripserien är designad av Koppom Maskins egna utvecklare i tätt samarbete med en tillverkare i Sverige och griparna kommer tillverkas av svenskt stål. “Vi tycker det är både kul och viktigt att gynna de mindre skogsentreprenörerna när vi kan.”, säger Amund Skoglund som tillsammans med Sofi a Dahlborg utgör Koppom Maskins produktutvecklingsteam. “Det är därför vi alltid försöker jobba i så korta led som möjligt från idé till slutprodukt. Då kan vi sätta priser som är rimliga för fl er aktörer.”, fortsätter han. Sofi a Dahlborg fyller i: “Sen känns det ju extra kul att vi samtidigt har lyckats hitta en svensk tillverkare till våra gripar. Det har gjort produktutvecklingen effektiv och det kommer även göra leveranstiderna snabba när griparna fi nns på marknaden”.

LANSERING HÖSTEN 2023 Lanseringen påbörjas i september 2023 och först ut i serien av gripar är XL Grapple Standard 028 som är en virkesgrip idealisk för gallring. Resterande gripar lanseras i höst och under början av nästa år och serien kommer bestå av sammanlagt 8 gripar; fyra storlekar av virkesgripen XL Grapple Standard och lika många varianter av risgripen XL Grapple Energy.

KOPPOM MASKIN - EN HELHETSLÖSNING FÖR SKOGSMASKINSENTREPRENÖREN Koppom Maskin är ett expanderande, värmländskt familjeföretag med 55 års närvaro i skogsmaskinsbranschen. Företaget säljer det mesta som har med skogsmaskiner att göra, från de minsta beståndsdelarna till kompletta skotare och skördare. I det stora lagret av nya och begagnade skogsmaskinsdelar går det att hitta reservdelar och tillbehör till nästan vilken skogsmaskin som helst, gammal som ny. XL Grapple blir det senaste tillskottet i sortimentet av egna varumärken, där det redan fi nns slirskydd under märket XL Traction och ett brett utbud av reservdelar under märket KM Parts.


Källa: Koppom Maskin

Tipsa en vän Skriv ut

Mest lästaTole Verktyg

Baxi

Bamseprodukter

bamseprodukter-skyddaklader

Markusson360 grader skog


Industrinät

Skogshubben

Interagro Side
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se