Nya generationen miniskotare från Alstor


2022-06-14

alstor 834
Bild: Bamseprodukter.se
alstor 834

Alstor 822 miniskotare.
Bild: Bamseprodukter.se
Alstor 822 miniskotare.

De smidiga och lätta skogsmaskinerna från Alstor, utvecklade för den självverksamma skogsägaren har nu blivit ännu bättre. Alstor 822 och 834 år årets stora nyheter från Alstor som är helt nya maskiner som är vidareutvecklade. Den 4:e generationen ersätter nu tidigare öppna modellen Alstor 821 samt hyttmodellen Alstor 833.

Hela denna text är ett meddelande från en av våra annonsörer.


Nya generationens skogsmaskiner
Skogsmaskinen Alstor generation 4 har ett helt nytt framchassi där den avtagbara bukplåten skapar mycket goda förutsättningar för enkel service. Förarergonomin har optimerats med utökad förvaring, plant golv, förbättrad körposition och bättre access i och ur maskinen. Dragkraften är kraftigt förbättrad med en Yanmar 24 hk motor. Den nya variatorn ger bättre kontroll och kraft i svår och avancerad terräng.

Den nya förenklade drivlinan ger bättre bromsförmåga och skapar bättre servicevänlighet och tillförlitlighet. Alstor 822 har nu också elektrisk låsbara differentialväxlar vilket ger ännu bättre smidighet och framkomlighet samtidigt som det blir ännu mindre avtryck i skog och mark. Det nyutvecklade timmerredet har kraftigare bankar och en design som underlättar lastning. Den nya utformningen gör det även enklare att anpassa till Alstors olika lastkoncept och specialanpassningar.

Boggielådorna är i kraftig höghållfasthetsstål och maskinen har midjestyrning och en hög markfrigång. Den kraftiga kranen och 2,5 tons lastkapacitet gör att du kan hämta grovt timmer och samtidigt vara mycket smidig i din gallring.


Källa: Bamseprodukter.se

Tipsa en vän Skriv ut

Mest lästa
Tole Verktyg

Markusson360 grader skog


Industrinät

svenssonmaskin

Skogshubben

Interagro Side
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se