Karin Dernegård ny platschef för Södra Cell Mönsterås


2022-09-02

Karin Dernegård, platschef Södra Cell Mönsterås.
Bild: Södra
Karin Dernegård, platschef Södra Cell Mönsterås.

Karin Dernegård är ny platschef för Södra Cell Mönsterås. Hon tillträder rollen den 1 september 2022.

Karin har arbetat på Södra sedan 2011 och har under åren haft olika roller, däribland produktionschef och processteknisk chef vid Södra Cell Mönsterås. Hon kommer senast från rollen som ledare för operationell effektivitet inom produktivitetsprogrammet Effektivitet i världsklass.

– Jag är mycket glad att vara en del av Södra Cell Mönsterås. Det är en fantastisk arbetsplats med spännande möjligheter framöver. I mitt senaste arbete har jag fått erfarenhet och kunskap om Södra ur ett helhetsperspektiv – både vad vi står för i dag och var vi är på väg. Det är med glädje och förväntan, men även med respekt för uppdraget, som jag tar mig an jobbet som platschef, säger Karin Dernegård.

Magnus Björkman, affärsområdeschef på Södra Cell:
– Vi vill önska Karin varmt välkommen tillbaka till Södra Cell och jag ser fram emot att få in Karins nya erfarenheter i Södra Cells arbete och ledningsgrupp, säger han.

Karin tillträder rollen som platschef den 1 september och efterträder Tobias Runesson, som varit tillförordnad platschef och som samtidigt återgår till rollen som underhållschef vid Södra Cell Mönsterås.


Källa: Södra

Skriv ut


Mest lästaTole Verktyg
Industrinät
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se