Setra i Heby får ny platschef


2023-01-31

Patrik Hedqvist, platschef hos Setra i Heby.
Bild: Setra
Patrik Hedqvist, platschef hos Setra i Heby.

Den 1 januari tillträdde Patrik Hedqvist tjänsten som platschef i Heby. Patrik har tidigare arbetat som Operations manager på Erasteel i Söderfors. Patrik har lång yrkeserfarenhet inom produktion och underhåll på både operativ och strategisk nivå.

– Det känns roligt att välkomna Patrik Hedqvist till Setra och Heby. Patrik har stor vana och erfarenhet av att driva produktionsteam och ledningsgrupper med starkt fokus på såväl säkerhet och kvalitet som leveransservice och effektivitet. Han är en erfaren ledare som kommer att kunna bidra till att teamet i Heby fortsätter sin starka förbättringsresa, säger Jonas Gustavsson, Direktör produktion och hållbarhet på Setra.

– Jag är mycket glad och stolt över att börja tjänsten som platschef för Setra Heby. Jag går från en basindustri till en annan; från ståltillverkning till skogsindustri vilket blir väldigt spännande. Jag har följt skogsnäringen under många år och imponeras av den framåtvilja och teknikutveckling som skett och sker. Jag hoppas kunna bidra genom mitt operativa ledarskap inom säkerhet, process och underhåll.

– Som ledare brinner jag för att utveckla organisationen både som helhet och på individnivå. Jag jobbar aktivt för att nå uppsatta mål, ser mig själv som en del av laget och är väl medveten om att det är just teamet som gör prestationen, säger Patrik Hedqvist, platschef Setra Heby.


Källa: Setra

Tipsa en vän Skriv ut

Mest lästa
Tole Verktyg

Markusson360 grader skog


Industrinät

svenssonmaskin

Skogshubben

Interagro Side
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se