Barrgrön – en ny härlig färg bland EABs standardkulörer


2022-11-18

Bild: EAB

En mustig elegant färg som symboliserar harmoni och trygghet. EABs nya standardkulör är inspirerad av de småländska skogarna där vackra barrträd, gran och tall skänker grönska i en mängd nyanser.

Hela denna text är ett meddelande från en av våra annonsörer.

Barrgrön är en rogivande nyans som passar för de flesta fasader. Smälter in samtidigt som den skapar en exklusiv känsla.

På EAB finns möjlighet att designa porten precis efter eget önskemål. Alla EABs portar är varmförzinkade i sitt grundutförande. Det finns därefter flera olika ytbehandlingsalternativ, beroende på vilken miljö porten placeras i. Välj mellan en lackerad plåt som beklädnad, en helglasad, lackerad port som släpper in naturligt ljus eller varför inte en träbeklädd port med lackad ram?

EAB har sju standardkulörer och du kan själv testa vilken som passar här.


Hållbara, flexibla portar
EAB har tillverkat portar för industri, lantbruk, offentliga och privata miljöer och mängder andra verksamheter sedan början av 1970-talet. Med tiden har sortimentet fått en stor bredd av moderna, funktionella och unikt designade portar. EABs portar har mycket lång livslängd,hög flexibilitet och stora möjligheter till anpassning, tack vare egen tillverkning och konstruktion i Smålandsstenar


Källa: EAB