Sb-Hem Skog stärker Sb-Hems serviceutbud för skogsägare


2022-09-27

Bild: Sb-hem

Sb-Hem Skog inledde sin verksamhet i början av september och är en del av den riksomfattande fastighetsförmedlingskedjan Sb-Hem som drivs på franchisebasis. Sb-Hem Skog koncentrerar sig på förmedling av skogsfastigheter. Företagare inom Sb-Hem Skog är skogsexperterna Veli-Pekka Mattila och Jussi Salomäki, som har jobbat länge inom skogsbranschen. Sb-Hem Skog erbjuder sakkunnig förmedling av skogsfastigheter enligt handelsförfarandet anbudstidshandel över hela Finland.

– Sb-Hems mål är att expandera till en ännu mer betydande aktör i fastighetsbranschen i Finland. Vi vill erbjuda ännu mer sakkunnig och övergripande service även för skogsägare som överväger att sälja skogsfastigheter. Sb-Hem Skog stöder dessa mål på ett utmärkt sätt, säger Jukka Rantanen, vd för Sb-Hem.

– För att sälja skogsfastigheter och uppnå bästa möjliga köpeskilling i respektive marknadsläge förutsätts att mäklaren har specialkompetens inom fastighetshandel, mångsidig skogskompetens och erfarenhet av affärer med skogsfastigheter. Företagarna Veli-Pekka Mattila och Jussi Salomäki inom Sb-Hem Skog är uppskattade och erfarna proffs på förmedling av skogsfastigheter. Till kedjan Sb-Hem bidrar de med landets bästa kunskap i fråga om att ge övergripande service till skogsägare som överväger försäljning.

– Marknaden för skogsfastigheter i Finland har ökat kraftigt redan i flera års tid. I motsats till konjunkturutvecklingen inom bostadshandeln finns det inga tecken på förändringar i den alltjämt starka efterfrågan på skogsfastigheter. Även priserna på skogsfastigheter har stigit avsevärt under de senaste åren. I fjol steg priserna på skogsfastigheter på över 10 hektar rekordmycket, med hela 10,8 procent, och i år har priserna fortsatt att stiga lika kraftigt, säger Veli-Pekka Mattila och Jussi Salomäki, företagare inom Sb-Hem Skog.

– Vi tar hand om alla åtgärder som krävs vid försäljning av skogsfastigheter för skogsägarnas räkning, med gedigen erfarenhet och på ett tillförlitligt och juridiskt korrekt sätt. Vi vågar också lova att det handelsförfarande som vi tillämpar, dvs. anbudstidshandel, gör att vi alltid får bästa möjliga pris på skogsfastigheterna i alla marknadslägen.

– Som Finlands tredje största fastighetsförmedlingskedja ger Sb-Hem oss extra kraft att expandera och öka kännedomen om oss. I kedjan bidrar vi i vår tur med unik specialkompetens inom förmedling av skogsfastigheter, där marknaden i Finland ökar kraftigt, säger Mattila och Salomäki.


Källa: Sb-Hem Skog

Tipsa en vän     Skriv ut


Mest lästa

DasaTole Verktyg

riga-wood_360x250
Industrinät
Unica Media AB
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se